Handelsbetingelser

Velkommen til PearyHouse Publishing

Disse betingelser gælder når du køber digitale produkter her på siden. Forlaget sælger ikke fysiske bøger eller fysiske produkter, så du kan ikke få produkterne tilsendt.

 

Produkter

Forlagets hjemmeside tillader dig at købe et online produkt eller en fil til download for et beløb pr. produkt. Produktet ligger på en anden hjemmeside, som du får adgang til efter dit køb.

Det produkt, du køber, må kun bruges af dig, og det er ikke tilladt – helt eller delvist – at dele eller give adgang til produktet til andre personer.

 

Rettigheder

Produktet er omfattet af forlagets og forfatterens/skaberens intellektuelle rettigheder, og må ikke udnyttes af dig som køber på nogen måde.

Din adgang til produktet giver dig ret til – inden for lovens rammer – at anvende de købte produkter til dit personligt brug. De må ikke bruges erhvervsmæssigt eller til undervisning.

De må selvfølgelig heller ikke sælges videre eller på nogen måde overdrages til andre.

Der må heller ikke ændres i filerne eller produkterne.

Du kan risikere retsforfølgelse ved at overskride reglerne om rettigheder og kopiering af produkterne.

 

Kopiering af produkterne

Al deling og kopiering af de købte produkter er forbudt. Du har som køber af produktet ansvaret for, at produkterne ikke spredes videre til andre.

Det, du køber, er brugsretten til en kopi af bogen, kurset eller produktet. Og denne brugsret er strengt personlig.

 

Vandmærkning af digitale produkter

E-bøger og lydbøger kan være digitalt vandmærket for at beskytte dem mod kopiering og misbrug. På denne måde kan vi finde frem til dig, hvis filerne bliver brugt uretmæssigt og delt på internettet eller på anden måde misbrugt.

 

Priser

Alle priser er inklusive moms i Danmark. Bor du i et andet EU-land, så beregnes din endelige pris med den sats for VAT, der er gældende i det land, hvor du bor. Bor du udenfor EU bliver der ikke beregnet moms eller VAT af dit køb.

 

Betaling

Du kan vælge at betale med Visa og MasterCard, både kredit- og debetkort samt MobilePay. Betalingen trækkes med det samme. Alle betalinger foregår gennem en ekstern betalingsleverandør, og forlaget har ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Gavekort og rabatkoder

Hvis du har modtaget et gavekort med en rabatkode, så kan du indtaste koden i købsvinduet og din rabat eller gavekort vil blive fratrukket prisen.

 

Levering

Forlaget sælger kun digitale produkter. Når du fortager et køb, så får du en mail, hvor du bliver inviteret ind på den elektroniske platform, hvor alle de digitale produkter ligger.

Inde på denne platform er du oprettet med dit navn og din mailadresse, og du bliver bedt om at lave dit eget password.

Inde på denne platform ligger de filer, du har købt, og der ligger en vejledning i, hvordan du downloader filerne og får mest muligt ud af din oplevelse.

Leveringstiden er nogle få minutter – og maksimalt 15 minutter.

 

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter. Så snart, du har klikket på linket og download af produktet er begyndt, så kan du ikke fortryde eller kræve pengene tilbage.

 

Systemkrav

For at bruge produkterne forudsættes det, at køberen er i besiddelse af udstyr med internetadgang, og den nødvendige software til at bruge produkterne.

Til hvert produkt er der en vejledning med forslag til brug af software, men det er udelukkende køberens eget ansvar, at sikre at den nødvendige software og opdateringer af systemerne er til stede.

 

Personlige oplysninger

Vi beskytter dine personlige oplysninger. Vi bruger kun de oplysninger, du giver os til at tage mod betaling og levere produktet til dig.

 

Kontakt

Du kan til enhver tid kontakte forlaget på mail, ved at trykke på dette link. Så åbner dit mailprogram, og du kan skrive og sende en besked.

Forlaget er ejet af Alexa Peary, og er hjemmehørende i Spanien.

 

Share This