Har du et manuskript eller en idé til et produkt?

 

Forlagets formål er at udgive korte, præcise og målrettede digitale bøger og andre produkter, der hjælper og styrker kvinder gennem livets udfordringer. Enhver kvinde skal ved en indsats på to til fem timer kunne få en beskrivelse af en aktuel udfordring samt få et eller flere redskaber til løsning af denne udfordring. Optimalt sammen med andre kvinders erfaringer med samme udfordring.

 

Digitale produkter er ikke nødvendigvis bøger i traditionel forstand. Formålet med produkterne er oplysning eller løsninger på et livsproblem. Det kan være skriftligt eller via lyd, video og lignende – eller formidlet som en kombination af metoder. Eller på helt andre måder, så længe det kan formidles digitalt. 

 

Den viden, der formidles skal baseres på viden og emperi. Den skal dog ikke formidles akademisk, men praktisk. Reel faglig viden om et emne kombineret med erfaring er det optimale. Erfaring kan være personlige erfaringer eller stor viden fra forskning eller behandling inden for området. Det kan også være en evne til at formidle andres viden og erfaringer, der ligger til grund for et produkt.

 

Kvinder skal ikke lede fortvivlet blandt tykke bøger eller selv finde vej i variationen af terapier. Kvinder skal kunne hjælpe sig selv og hinanden ved at have adgang til den rette forskning, den rette målrettede viden samt andres værdifulde erfaringer. Det hele formidlet målrettet, seriøst og i øjenhøjde.

 

Vi tror på, at verden bliver et bedre sted, hvis vi kvinder har tid til at leve vores liv med alt, hvad det indebærer. Og at vi samtidigt har overskud til at tage vores retmæssige plads i samfundet. Det vil skabe en bedre balance.

 

Vi har en drøm om, at kunne samle de dygtigste, skarpeste, mest erfarne og vise hoveder, og spørge dem om de vil være med til at ændre verden ved at gøre kvinders liv nemmere. Ved at servere målrettede løsninger på livets udfordringer – på fagligt højt niveau og uden overflødigt fyld.

 

En bog og et produkt ad gangen. En udfordring ad gangen. En kvinde ad gangen.

Er du forfatter eller ekspert?

Skriver du, er journalist, forfatter, forsker, behandler eller lignende?

Har du en stor viden og erfaring inden for et emne, som hjælper kvinder og børn gennem udfordringer?

Hvis du er interesseret i at udgive gennem PearyHouse, så send en mail med din idé eller dit emne.

For faglitteratur vil vi gerne have en synopsis – en beskrivelse af din idé og dit produkt – samt et kapitel eller lignende, som viser din skrivestil.

For skønlitteratur og personlige beretninger vil vi gerne se både dit manuskript – og din beskrivelse af og begrundelse for dit projekt.

Laver du video- eller audiokurser etc?

Har du viden som ekspert inden for et område, der kan hjælpe kvinder og børn, og er du erfaren i at vise og demonstrere din viden via video, audio, skrift eller en kombination af medier og kommunikationsmåder?

Har du allerede et eller flere produkter, som du gerne vil have ud til flere mennesker, så send gerne en mail med beskrivelse af dit projekt.

Laver du andet, som kan hjælpe kvinder?

Arbejder du med noget kunstnerisk, eller brænder for en form for formidling – eller et mere skævt projekt – så send en mail og beskriv det for os.

Det er vigtigt, at dit projekt eller produkt kan leve og bruges digitalt.

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet? Så skriv en mail her.

Du kan læse mere om forlagets formål, ligesom der er flere oplysninger om forlaget på siden Om forlaget.

Share This